نحوه ضد عفونی کردن حوله ها
از آنجاکه حوله ها ارتباط مستقیمی با پوست بدن دارند، درنتیجه تولید حوله با کیفیت مناسب، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. کارخانه تولید حوله نیکو یکی از کارخانه های تولید انواع حوله است که در زمینه رنگریزی حوله یا به عبارت عامیانه رنگرزی حوله نیز فعالیت می کند. این تولیدی حوله اصفهان با داشتن سابقه ای چندین ساله و درخشان، مفتخر به تولید انواع حوله با کیفیت مطلوب بوده و هست و همواره با درنظر گرفتن سلیقه و خواست مشتریان، به تولید حوله حمامی و تولید حوله تن پوش می پردازد. با حوله نیکو در مطالعه این مطلب همراه باشید.
حوله دست و صورت خود را به هیچ عنوان در داخل دستشویی آویزان نکنید ( به خصوص در خانه های جدید که بین محل شستن دست ها و محل توالت دیوار حائلی وجود ندارد).
در محیط دستشویی، بخاراتی که از ادرار و مدفوع متصاعد می شود ( مثل اسید اوریک و اسید فسفریک ) برروی حوله (و البته مسواک) می نشینند و زمانی ما از این وسایل استفاده می کنیم به راحتی وارد بدن ما شده و سلامت ما را به خطر می اندازند. پس لازم است که حوله خود را در محلی خارج از دستشویی آویزان کنید.
محیط های تاریک و مرطوب برای خشک شدن حوله مناسب نیست، چون در این نوع مکان ها میکروب و قارچ سریعا رشد می کنند. بهتر است حداقل هر 2 تا 3 روز یک بار حوله حمام و دستشویی را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دهید. نور آفتاب یک ابزار خوب برای ضد عفونی کردن حوله ها و از بین بردن عوامل بیماری زا است.
حوله تان را به طور منظم تعویض کنید (حداقل هفته ای یک بار) و حوله قبلی را با آب داغ
(حدود 70 تا 80 درجه سانتی گراد که در این دما بیشتر میکروب ها از بین می روند) و ماده شوینده مناسب شسته و در نور آفتاب خشک کنید. اگر نور آفتاب در دسترستان نیست می توانید از حرارت بخاری، شوفاژ یا اتو برای خشک کردن حوله ها استفاده کنید.
حوله یک وسیله کاملا شخصی است و هرگز نباید به طور مشترک با دیگران استفاده شود حتی اگر خودتان برای مدتی بیمار بوده اید، پس از بهبودی، حتما حوله قبلی را تعویض و به صورتی که گفتیم شسته و خشک کنید.